Minä sain http://appelsiini.vuodatus.net/ blogista,  http://neulajavasara.blogspot.com/ blogista ja http://reddragonknitting.blogspot.com/ tämän kivan tunnustuksen jo jokin aika sitten

BlogAwards.jpg

Tässä vielä tunnustuksen säännöt:

 

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.

2. Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

 

Tunnustuksia

1. Perhe on tietenkin numero yksi elämässäni. Olen ollut mieheni kanssa yhdessä vuodesta 1974 alkaen. Meillä on kaksi lasta Marko ja Marja. Ja tietenkin ilon ja onnen aiheemme on nykyisin lapsenlapsi pikku Mimosa.

2. Olen ammatiltani asiakasneuvoja. Työni on ihanaa asiakaspalvelutyötä. Rakastan työtäni, koska olen luonteeltani vilkas ja pidän ihmisten auttamisesta. Työmatkani on 54 kilometriä/suunta. Työmatka pidentää työpäiviäni ja harrastuksille jää vähemmän aikaa. Myös läheisille aikaa jää vähemmän. Olen kaiken kukkuraksi iltatorkku ja aamuvirkku, joten ´käväisen´ kotona iltaisin pyorähtämässä muutaman tunnin valveilla ja loppuaika menee nukkumiseen. Onneksi on viikonloput olemassa.

3. Olen luonteeltani tyypillinen karjalaisluonne. Taidan puhua paljon ja nauran paljon. Olen kotoisin Nurmeksesta, enkä halua ikinä muuttaa täältä pois. Nurmes on kaunis kaupunki ja Pielinen on ihana.

4. En osaa katsoa televisiota ilman käsitöitä. Aina kun saan jonkun työn valmiiksi alan suunnitella uutta työtä. Kädet vain tuntuvat niin tyhjiltä ilman neuletta tai muuta käsityötä.

5. Olen ehdottomasti kesäihminen. Olen kesäisin paljon ulkona ja rakastan aurinkoa. Syksy on minun mielestäni kamala. Ei alkusyksy vielä, koska nautin luonnon kauneudesta ja ihanista väreistä, vaan tämä pimeä ja sateinen aika. Odotan lunta kuin pikkulapset.

6. Unelmoin, että pääsisin joskus ulkomaille lomalle johonkin lämpimään ja ihanaan paikkaan. En ole matkustellut juurikaan. Minulla on jopa passi valmiina. Pitäisi vain löytyä aikaa ja pitäisi vain päättää, että nyt mennään.

7. Harrastan kotoilua. Olen kotikissa ja nautin viettää aikaa kotona (se vähä aika mitä työltä jää).  Nautin paljon kun Mimosa tulee mummolassa käymään. Muuten köpöttelen mieheni kanssa kotona kahdestaan.

8. Olen auttamattomasti hamsteriluonne. ´Varastohuone´ on pullollaan lankoja, kankaita, askartelutarvikkeita, ompelutarvikkeita.... ja kerään kaikkea kaunista. Minulla on monta kansiollista vanhoja kiiltokuvia. Kerään myös ikivanhoja kortteja. Postimerkkikokoelma on kerätty molemmille lapsillemme. Niin ja tietenkin kerään käsityölehtiä ja -kirjoja.

 

Annan  tunnustuksen eteenpäin kaikille Teille ihanat ystäväni vietäväksi mukaan.