Nyt kun pääsin vauhtiin tässä vaalean punaisessa kaudessani, syntyi Mimosalle kahdet tossut, jotka käyvät neulomani villapuvun kanssa..

Nämä tossut ovat samanmalliset kuin aiemmin kirpparilta löytämäni ja esittelemäni. Toinen tossuista hävisi, joten katsoin mallia skannaamastani kuvasta ja neuloin uudet tossut. Kirjaan tähän ohjeen, jolla nämä tein.

 Ensin neuloin varren pyöröneuleena 40 silmukalla (lankana Wool). Joka toinen kierros oikein ja joka toinen kierros nurin (tein 20 kierrosta). Nauhakujaa varten neuloin yhden kierroksen oikein. Seuraava kierros 2 oikein, langankierto, 2 yhteen - toistuu koko kierroksen. Sitten kierros oikein ja aloitetaan etuläpän neulominen.  Etuläppä neulotaan 20 silmukalla edestakaisneuleena aina oikeaa (neuloin 26 kierrosta) Sitten poimin etuläpän molemmista sivusta 14 silmukkaa ja neuloin taas joka toisen kierroksen oikein ja joka toisen nurin pyöröneuleena (tein 10 kierrosta - ja näin tossun sivuosa oli valmis. Pohjan neuloin niin, etta poimin edestä 10 silmukkaa keskeltä ja neuloin edestakaisneuletta oikein.  Viimeisellä silmukalla neuloin 2 silmukkaa yhteen niin, että poimimani tossun sivusilmukat vähenivät joka kierroksella. (samoin neulotaan sukan kantapää yleensäkin). Jatkoin näin aivan kantapäähän asti ja päättelin jäljellä olevat 10 silmukkaa. Ompelin viimeisenä sauman kantapäästä.  Sitten vain päätellään langat ja virkataan nauha. Tämä on ensimmäinen neuleprojekti, jonka olen toteuttanut pelkän valokuvan mukaan.