Eilen saapui  kiva paketti. Voitin nimittäin http://www.smirgeline.vuodatus.net/ blogista palkinnon. Ilahduin kovasti palkinnostani. KIITOS

Saanko esitellä pikkuketun, joka pujahti kirjekuoresta ja asettui heti taloksi.

Hänellä oli mukanaan karamelleja, joita hän rakasti valtavasti. Kirjekuoressa, johon oli liimattu kiiltokuva luki  ´Jos ei maistu kauravelli, ota sitten karamelli. Ota niitä vaikka kaksi niin sä kasvat lihavaksi. (ystävän muistokirjasta).´ Pikkukettu ei runosta välittänyt, vaan hän halusi syödä kaikki karamellit ja tulla oikein oikein lihavaksi.

 

Pikkukettu halusi lukea minulle enkelikortin ja hartaana hän luki ´Onnen enkeli kultasiipi kukkasia kantaa. Iloisella sydämellä sinulle ne antaa.´ Minulle tuli iloinen mieli.

 

Pikkukettu ihmetteli - mikä kumma siellä rapisee?

Pikkuhassunenhan siellä mittaili uutta perheenjäsentämme. Sitä pelotti kamalasti, koska pikkukettu oli hänen mielestään niin suuren suuri. Pikkuketun äänikin pelotti. Pikkuhassunen ajatteli, että pikkukettu syö hänet aivan varmasti terävillä pikkuhampaillaan.

 

Pikkukettu väläytti Pikkuhassuselle kauneimman hymynsä. Pikkuhiljaa Pikkuhassunen tuli niin uteliaaksi, että tuli lähempää  tutkimaan pikkuketun kuonoa. Se kuono ei yrittänyt syödä Pikkuhassusta.

 

Tässäpä he poski poskea vasten nyt poseeraavat. ON IHANAA SAADA UUSI YSTÄVÄ.