Pokaali Pikkulilliltä

Sain ihanan tunnustuksen Kirsin käsitöitä blogista http://tahtisade.vuodatus.net/  ja Annikan blogista http://atv71.vuodatus.net/. Kiitos paljon.

Ja nyt minun pitäisi kertoa Teille 8 totuutta minusta .

 

Perheeni on minulle tärkeintä maailmassa. Minulla on ihana mies Martti, poikani Marko ja miniäni Mona, tyttöni Marja ja vävyni Jani ja tietenkin pieni aurinkoni Mimosa.

Olen itsekkyyden huippu luonteeltani. Ja Karjalaiseen tapaan nauran paljon ja puhun paljon. Olen jalat tiukasti ilmassa  - takki talvisinkin avoinna kulkeva pyryharakka. Otan tilan välittömästi haltuun minne sitten menenkin. Minulla on positiiviset lasit nenän päällä.

Rakastan kaikkea kaunista. Näpräilen pikkutarkkoja ja vaikeita käsitöitä. Mitä vaikeampaa - sitä ihanampaa. Rakastan värejä yli kaiken. Varsinkin vihreää. Minulla on punainen tukka ja värikkäät vaatteet. En viihdy mustissa vaatteissa ollenkaan.

Olen erittäin laiska puutarhuri. Jos pihaani leviää luonnonkukkia, en raski niitä kitkeä pois. Rikkaruohot saavat kasvaa rauhassa. Nurmikko poutii joka kesä ja saan kasvini lakastumaan erittäin nopeasti. Harrastan mieheni kanssa moottoripyöräilyä, joten ajelulle meno on tärkeämpää kuin rikkaruohojen kitkeminen. En omista kasvimaata, koska vietin lapsuuteni maaseudulla ja naattipellolla (isolla sellaisella) ja kitkin aina itkuun saakka.

Minusta tuli aikuisena asiakasneuvoja. Pidän työstäni paljon ja saan puhua työkseni - ja siihenhän olen luonnonlahjakkuus. Työmatkaa minulla on 54 km/suunta. Rakastan autolla ajamista, joten matka ei ole minulle rasite.

Odotan kesälomaa. Saan olla lomalla heinäkuun. Ihanaa odotella, mitä kivaa keksimme Mimosan kanssa.  Ja tietenkin istun moottoripyörän takapenkillä ja jospa saisin tehdä vaikka pienen reissun mieheni kanssa.... Hänenkin lomansa sattuu heinäkuulle. Olen ehdottomasti aurinkoihminen ja nautin kesäaamuista. Paahdun joka kesä oikein oikein ruskeaksi, koska roikalehdan vähissä vaatteissa ulkona koko kesän.

Pelkään käärmetä ja hämähäkkejä. Ja tietenkin ukonilmaa ja salamointia.

Olen hamsteri. Lankoja minulta löytyy joka lähtöön, samoin kankaita, pitsejä, nappeja, helmiä, askartelutarvikkeita.... ja kiiltokuvia ja postimerkkejä. Toisinsanoen kaikkea kaunista ja ihanaa.

Huh olipas urakka.

Sitten jaan pokaalin seuraaville

http://roseberrystyle.blogspot.com/

http://kattentoita.vuodatus.net/

http://aipan.vuodatus.net/

http://kermahattu.vuodatus.net/

http://annelinkasityot.vuodatus.net/

http://huopatossunen.vuodatus.net/

http://joksukka.vuodatus.net/

http://akileija.i28.fi/

 

 


 

Tässä vähän musiikkia

Shivaree - "Goodnight Moon"