Tämä Pääsiäinen on ollut ihana. Marja, Jani, Mimosa ja Nikita olivat viettämässä Pääsiäistä kanssamme. He palasivat kotiinsa tänään. Mimosa oli tietenkin elementissään mummolassa. Hän maalasi sormiväreillä taidetta, leikki uudella nukkekodillaan ja kävi hevosajelulla tänään. On ollut ihanaa, kun on ollut pitkä viikonloppu aikaa rauhoittua Pääsiäisen viettoon ja olla yhdessä.

 

Tässä innostunut pikkutaiteilija työssään. Nuo purkit olivat sinistä, punaista, keltaista...., mutta niistä tuli kaikista harmaita. Väriä meni tukkaankin, mutta aikaan saatiin huikaisevaa taidetta kuusi isoa paperiarkillista (taka-alalla osa kuivamassa). Huomaa myös uusin muotiessu (leikkasimme muovikassista pohjan pois ja essu oli valmis)

 

 

Näissä kuvissa näkyy tämänpäiväinen lumitilanne. Nämä lumet eivät sula ikinä...., ja krookuksista ei näy vielä jälkeäkään

 

Tässä mummon ja ukin pikkuinen heppahöperö hevosajelulla Bomba-talolla. Viimeisessä kuvassa näkyy hevosen varjo. Kuvassa oltiin antamassa hevoselle leipää palkinnoksi kivasta ajelusta.