Olin viikonloppuma mahtavimmassa konsertissa ikinä. Joensuussa nimittäin esiintyi Ilosaaressa Ravintola Kerubissa SONATA ARCTICA. Olin konsertissa tyttäreni Marjan kanssa. Meillä oli lippu jo monta viikkoa sitten varattuna. Kuten arvata saattaa  - konsertti oli loppuunmyyty.

Oli hienoa todeta, miten me kaikki odotimme Tony Kakon saapumista lavalle. Järjestysmiehillä tuskin oli töitä. Meillä jokaisella oli aivan sopivasti tilaa ´hengailla´ mukana. TUNNELMA OLI AIVAN MIELETÖN.

Valmistauduin konserttiin hyvin. Ostin meille Stones grow her name-cd:n ja opettelin tietenkin uusien biisien sanoja. (Osaan sitten laulaa mukana). Vaatteet piti tietenkin hankkia ja odottaa ja odottaa..... kauan, että ihana konserttipäivä viimein koittaa. Tässäpä me tytöt olemme valmistautumassa iltaa varten.SONATA ARCTICA on sitten ihan omaa ihanaa luokkaansa. Konsertissa esitettiin vanhoja ja uusia biisejä. Minulla ja Marjalla oli korvatulpat, sillä tämän tason sisätilakonsertti kävi korviin. Ihmettelimme, miten tämän luokan bändi tulee niinkin pieneen paikkaan kuin Joensuu. Ehkäpä tämä johtuu ihanasta yleisöstä, joka eli TÄYSILLÄ MUKANA.
SONATA ARCTICA esiintyy Suomessa vielä muutaman keikan ja lähtee lokakuussa maailmankiertueelle.

Minulla  on soinut päässäni melkeinpä taukoamatta konsertissa esitetyt ja uudella cd:llä olevat

OHESSA LINKIT BIISEIHIN

 Only The Broken Hearts http://www.youtube.com/watch?v=t9hJfvTjCqE&feature=related

ja tämä
I Have A Right http://www.youtube.com/watch?v=YH-XojtW-i0&feature=relmfu

 ja tietenkin tämä
 Cinderblox http://www.youtube.com/watch?v=H2Y7BjuLM5U


Tässä vielä yksi live-linkki. Biisiä ei soitettu konsertissa ja se on vanhempaa tuotantoa

">Kiitos Sonata Arcticalle mahtavasta konsertista ja Marjalle ihanasta konserttiseurasta.
On pakko todeta vielä, että Tony on ihana.